Idag så kände jag lugnet inom mig, ni vet när man “bara är”.. Så efterlängtad och skön känsla…

Denna helgen sa bara swish men vi har njutit och fått mycket gjort, men måste be om ursäkt till er som väntat på recept på 2 rätter… jag har, helt enkelt, bara inte haft tiden. Men, jag lovar, det kommer i veckan. Har också ett supertrevligt samarbete och en rabattkod att dela av mig till er så håll utkik det kommer i veckan:)

Denna helg har vi ägnat oss åt trädgårdsarbete från morgon till kväll. Det är ju en av baksidorna (eller framsidorna) med att vara husägare. Men både jag och M tycker nog ändå att det är rätt så avkopplande att  fara runt och klippa gräs, häckar och högtryckstvätta trädäck. Jag kan ju erkänna att det känns rejält i kroppen men belöningen är ändå när man kan spendera söndagseftermiddagen med lite cava, liggandes i e solstol, och njuta av en vacker trädgård.

Kvällens mat är precis avklarad och när vädret tillåter så är ju grillen ett måste. I dag blev det en köttbit (rapsgris), minichorizo och en egenkomponerad vegosallad som hamnade på tallriken. Underbart! Kan man dessutom äta utomhus så kan livet knappast bli bättre.

Nä, nu ska jag sätta mig och börja planera inför sommarens Spanientripp. Det krävs ju lite logistik och dessutom skall det inhandlas både båtbiljetter, brobiljetter och bokas övernattning till nerresan. Blev allt lite orolig när man ser hur priserna på boende, runt Lyon, har skjutit i höjden så nu blir det till att googla runt efter en något billigare lösning.

Var planerar ni själv att göra i sommar?

Ha en fin kväll kära följare..

+0,4 på veckan vägning MEN testade shortsen från förra året och de trillade av mig. Så ngt har hänt (-11kilo)

Fredagsblommor – sommarfärger…

Fika så klart 🙂

Studsmatta fick hamna hos..igen

Du och jag Pappa <3