Äntligen❤️

Äntligen så är vår resa bokad! Så skönt, nu kan vi andas ut och planera vår rutt ner. Vi kommer som sagt köra och det är en sträcka på 275 mil och tar 27 timmar att köra. Vi kommer att planera in 2-3 stopp på vägen dit och på vägen hem.  Vi kommer vara borta ca 5 veckor och har ett fast boende på 4 veckor. Åhhh är så glad och vad vi behöver detta! Ungarna är lyriska och längtar redan.

Cabo Roig – ligger 12 minuter utanför Torrevieja, där har vi bokat ett hus. Som är passar oss bra. Nära till till det mesta. Och bra bussförbindelse till centrum om man skulle vilja åka buss.

Funderar på om man ska passa på att hyra ut huset under dom veckorna? Menar vem vill inte spendera 5 veckor i vackra Helsingborg?;) Vi har ju husvakt annars under tiden som kommer bo här. Men kan vara trevligt att hyra uttal ngn som vill uppleva Helsingborg på sommaren under en längre period.  Är ni intresserad el känner ngn som är? Kontakta mig här på linsalusen eller skicka ett mail till info@linsalusen.se så får ni mer info om hus,pris m.m

Ringde på dörren nyss och fick leverans av blommor – min fina underbara M hade skickat en jättefin blombukett, tack älskling ❤

Kom på i morse att det var alla hjärtans dag, hade helt missat det. Firar ju inte det egentligen (men M hade det i tankarna) Barnen hade stenkoll, Lilleman skulle göra ett extra hjärta på skolan till mig berättade han, sötis. Får väl göra en extra god middag kväll till alla då 🙂 Man behöver inte en alla hjärtans dag utan man kan ge varandra extra kärlek hela tiden.

Dottern ligger hemma och är sjuk, 40 graders feber och har kräkt inatt. Dock inget idag på dagen, hoppas det stannar där. Så himla tråkigt för henne. Så trött på sjukdomar! Jag hoppar resten av familjen inte åker på det. Jag har precis tryckt i mig panodil och har en huvudvärk som inte släpper!!

Nu river tjejerna huset måste dra. Ha en skön dag.

Här kommer vi att bo
En av de blåflaggade stränderna i Cabo Roig

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top