En vanlig Tisdag

Sitter i bilen och är på väg till sista fotosession med tjejerna. Ska bli så kul 🙂

Skönt att de även har blivit bättre men man våndas för att lämna dom på dagis i morgon man vill ju inte de ska bli sjuka igen! Jag blir så trött på detta.

Dessa dagarna har man bara velat vara ute, underbart väder och känns som lite vår i luften.

Måste tipsa om Netto. De får in ibland väldigt snygga grejor. Bl.a en super snygg sittpuff i rosa och i grå färg. Var ju bara tvungen att ha en rosa. Såååå fin. Man får nästan passa på att köpa samma dag för det försvinner lika snabbt.

Nya spegeln på plats. Där har varit en inbygd garderob för några år sedan men som revs för 2 år sedan. Och jag har letat som en tok efter en stor spegel. Och igår kom den 🙂 (ser mindre ut på bild)

3 Comments

 1. Malin Henriksson
  2019-02-20

  Ojojoj vad tjejerna växer ? ser det på mina grabbar med, de var ju bebisar nyss ? lycka till med tillfrisknandet nu. Håller tummarna. Snygg spegel, vill oxå ha ? Ha en bra dag. Kram / malin

  Svara
  1. Linsalusen
   2019-02-20

   Ja gud det går så snabbt. Gäller att ta vara på det♥️ Tack så mycket. Hoppas ni har klarat er. Kramar

   Svara
   1. Malin Henriksson
    2019-02-20

    Tack själv ? tycker det varit förkylningar hemma sen i höstas. Pust. Men magsjuka har vi peppar peppar klarat oss ifrån ?? Nu kommer ju äntlingen solen och Fågelkvitter så det är ju underbart. Jag bor ju 100 mil från Dig så ni hAr kanske vår nu ni ? vi har rätt mycket snö och is här. Men det smälTer bra iaf ?

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top