Tattoo, party & Hipp Hurra?

Söndag kväll och jag har krupit upp i sängen och lyssnar på Adeles andetag, hon var lite extra mammig så hon ville somna bredvid mig och hålla handen. Så mycket kärlek❤️

I Fredags var jag hos min tatuerare och skaffade mig tre nya verk på kroppen. Jätte stolt och jätte fina blev dom. Vi pratade om min tribals som jag har på ryggen,i svanken som jag gjorde när jag var 18 år. Ångrar den och tycker att den är så ful! Så till hösten blir det ett projekt att jobba på. Fy fasen det kommer göra så himla ont där och kommer ta ett antal timmar!

Idag fyller maken år och vi firade honom redan igår. Vi hade bokat bord på en restaurang där två glas bubbel väntade på oss. Avnjöt en trevlig middag ( dock var jag lite besviken på maten, hade kunnat vara bättre). Men vi hade trevligt och sen gick vi vidare till ett uteställe. Drack lite goda drinkar och och sen spendera vi några timmar till på stan. I morse blev det sång och paket och jag gick upp och gjorde äggröra,bacon,chorizo och nybakat bröd till nomnomnom. 

Nu ska jag ta hand om min jätte förkylda man som är halvt döende enligt han själv, ja ni vet ju hur män funkar när dom e förkylda ?

IMG_5307
Eden vill hänga i sjalen en stund innan läggdags

IMG_5244
Premiäråk för twinsen
IMG_5254 IMG_5271 IMG_4147 IMG_5274 IMG_5276 IMG_5284  IMG_5297 IMG_5301 IMG_4162 IMG_5319 IMG_5311 IMG_5322

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top