Skaldjurskväll

God kväll på er!

Har er helg, precis som min, bara swishat förbi? Vi har fortsatt att slita med att färdigställa vår baksida så det har målats, rensats ogräs osv. Sen har vi även hunnit med att kika på fotboll, med sonen, och, självklart, även unnat oss lite mys med bad i poolen och grillning – en härlig helg med andra ord!

Men…min helg, eller vår ska jag kanske säga, började redan i fredags. Jag och M hade 5-årig bröllopsdag och i vanliga fall så brukar vi fira det med en middag på stan. Men med tanke på att vi ätit på restauranger under en månad i Spanien, och att vi nästan fått klart vår baksida, så valde vi att beställa hem maten och njuta av en barnfri kväll i trädgården.

Det blev skaldjurstallrik med räkor, hummer, havskräftor och ostron! Jag säger bara wow! Vilken middag! Tack till Fiskrökeriet till en fab middag!

Utöver detta så var det äntligen dags att öppna vår låda som gästerna, på vårt bröllop, preparerat med en flaska champagne och små roliga svar på några frågor som ställdes. Vi fick många goa skratt och drömde oss tillbaka till den där magiska dagen/kvällen/natten för fem år sedan

Jag låter bilderna tala för sig själv…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top