Jätte stort TACK!!

Jag är verkligen jätte glad över att det e så många som har/vill regga sig på min sida och vill följa min blogg:-) Är verkligen jätte glad.

Men vill bara klargöra en liten sak till er alla.. Min blogg är inte en LCHF, träningsblogg eller recept lista på mat. Utan min blogg handlar om mitt liv och det som händer runt omkring. Och ja det blir lite snack om mat med tanke på att jag går på LCHF och ja mat recept kommer att komma. Och anledning till att man måste tyvärr regga sig det är för att jag har haft ovälkomna gäster och så vill man kanske inte skriva för öppet alltid. Men när det gäller om LCHF och mat m.m så kommer det att ligga bland öppna inlägg..

Ni är jätte Välkommna!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top