Jaha och där kom den!

Ligger nedbäddad i sängen och gjort mer eller mindre sen kl 14. Jag vaknade i morse och det kände precis som att jag hade rökt 1 paket cigg, så obehaglig känsla. Men kändes lite bättre efter ett tag. Sonen kom ner från trapporna och var yr och ont i huvudet, precis samma som vad dottern har haft. Så han fick oxå vara hemma från skolan idag.

S har en sån fruktansvärd hosta så jag ringde VC och bad om att få en tid. Vi kom dit och de tog sänka och en odling. Odlingen får vi reda på sen. Men läkaren menade på att hon hade en virusinfektion, så det hon fick utskrivet var en starkare hostmedicin. Jag passade på att prata med läkaren och sa att jag kände mig risig, antagligen samma symtom som S. Så vi fick en stor flaska, så den tar vi båda nu.

När jag kom hem därifrån, så var det som att någon slog en klubba i huvudet. Blev så dålig på så kort tid. Sen kom frossan från ingen stans. Och så ont i lungorna och bröstet. Fick ringa hem M och så jag kunde lägga mig och vara ifred. Låg med tjock tröja,täcke och filtar. Jag har aldrig feber men helt plötsligt låg jag på 39 och jag ligger på undertemp i normala fall, så detta var högt för mig. Så jag har legat här sen eftermiddags nu. Och lilleman har feber och är yr och mår inte alls bra. Så nu e han oxå jätte dålig. S är åtminstone feberfri. Har proppat mig med panodil,ipren och hostmedicin. Måste kurera mig och bli frisk. Ska ju iväg i morgon, på ngt som jag har bokat in sen en tid tillbaka. Så håll tummarna att detta släpper över natten, mirakel finns ju?! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top