Glömmer gårdagen…

Solen skiner och det är Fredag… Gårdagen var ju som sagt ingen rolig dag, men lämnade olyckskorparna hemma. Hände inget på jobb 😉 Det var bara världens längsta och jobbigaste eftermiddag/kväll. Var super glad att låsa och åka hem när det väl var dags. Väl hemma insåg vi att tvättmaskinen är sönder och vi kan inte göra men än vad det står i instruktionsboken. Det innebär  att vi får väntar in en tjomme som kan komma och titta om den går att laga, och när en sådan tjomme kommer lär dröja. Tur jag har mamma så när så jag kan låna tvättmaskinen hos henne 🙂
MEN  jag avslutade kvällen med en god Libapizza och ett glas rött. Sen så kröp jag och lilleman ner i sängen och såg Wahlgrens värld. Gårdagen glömmer vi och idag är det en ny dag med nya möjligheter.

Vaknade utvilad i morse och ställde mig och gjorde våfflor till kidsen. Sen var det skyttetrafik för att lämna kidsen. Efter jag lämnade minis så gick och satte mig på ett fik 2Systrar och där sitter jag nu och njuter av en kaffe och en ostfralla. Lurarna i öronen med skön musik och datorn framför mig. Sen väntas det några timmar på jobb.

Önskar er en fin fin Fredag <3

LibaPizza Kebab

2 Comments

 1. Fia
  2018-09-07

  Varför har man barn på dagis om man inte jobbar? Eller är bloggen ditt jobb?

  Svara
  1. Linsalusen
   2018-09-07

   När jag inte jobbar har jag inte mina barn på förskola!

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top