En härlig helg

Perfekt söndag med lilla familjen. Vi sov nästan till halv 10. Hur skönt är inte det?! Evigheter sen man gjorde det och framför när man har de små. Men gud så välbehövligt.

Igår så hade Limman fotografering på fotbollen. Glad att han har sin fotboll, har ändå hållit på med den sen han var fyra år. Och han är en grym målvakt! Hoppas att glöden håller i sig.

Igår kväll så drog vi hem till våra BFF och planera vår komma de resa tillsammans – och gud vad vi längtar. Kommer skriva mer om det senare. Men som vanligt så bjuder dom på fantastisk mat! Hon är så grym i köket!

Välkomnades med cava och tilltugg innan vi högg in på en fantastiskt varmrätt med högrev, stompad jordärtskockspure och dragonsås! Gud vad jag njöt. Och Pavlova till efterrätt som smälte i munnen. Att sen vinet inte gick av för hackor märktes sådär lite extra i morse…

Med andra ord så har det varit en lugn och mysig söndag i det Klintebergska hemmet. Lite pulkaåkning har vi dock hunnit med mellan serietittandet. Är helt såld på Netflix ”Travelers” så har ni inte sett den så lovar jag att ni inte blir besvikna.

Nä, nu vankas kvällsmat (Fish and Chips), nattning och sen kryper vi nog ner och betar av några delar till

Ha en fortsatt mysig söndag

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top