En förväntansfull lördag…

Hej på er! Hur mår ni?

Kom och tänka på hur man, vanligtvis, brukar inleda samtal när man stöter in i vänner och bekanta. Vanligtvis slänger man ur sig en inledande mening såsom ”Allt väl?” men känns det egentligen rätt i de tider vi befinner oss? Numera lurar coviden runt hörnet och då vi, troligtvis, alla skall få en släng av den så tänker jag att ”Hur mår du?” eller ”Hur mår ni?” känns mer passande att inleda ett samtal med. Eller vad tycker ni?

Själv är jag en människa som vill tro att jag har ett stort hjärta. En person som försöker, så mycket det går, att peppa och bry mig om människor. Det handlar inte om att samla poäng utan det är verkligen för att jag bryr mig om hur människor mår och kan se mig själv i många av de situationer som mina vänner, bekanta och följare hamnar i. Kanske beror det på att jag själv kan sätta mig in i situationer, som mamma, hur barn behandlas eller det faktum att jag själv är rätt utlämnande i min blogg. Livet är inte alltid en dans på rosor och det är verkligen inte mitt liv heller. Men min ambition är ändå att försöka göra så mycket som möjligt av den tid vi har på jorden och kan jag få en människa att må bra bara genom att lyssna eller peppa dem så vet jag att, om jag själv skulle hamna i en jobbig sits, så finns de där för mig.

Ni kan tro att jag blev glad när det, helt plötsligt, stod ett blomsterbud utanför min dörr för någon timme sedan. Först trodde jag att det var M som stod bakom det men av han fick jag ju en blomma igår och om så varit fallet så hade jag nästa trott att han slagit huvudet eller vunnit på tipset. Jag blev jätteglad och du som skickade blommorna, du vet vem du är, och du gjorde verkligen min dag. Att lyssna på ditt liv och den sits du hamnat i är det minsta jag kan göra då du är värd så mycket mer i livet

Nä, nu ska jag börja styra upp kvällens middag som jag kan garantera blir av det lite mer annorlunda slaget. Då menar jag kanske inte innehållsmässigt utan snarare på vilket sätt den genomförs. Men utan att avslöja för mycket så kika gärna in på min Instagram under kvällen så ska ni få se hur jag fått ihop det hela i dessa tider. Spännande va?

Ha nu en fantastisk lördag och glöm inte att vi bara har ett liv – så gör det bästa av varje dag för, just den dagen, kommer aldrig mer igen…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top