De tre S:en – Skolavslutning, Student och Stranden

Ojojoj vilken vecka samt helg. Det har varit skolavslutningar och studenter och strandhäng. Så det ska bi få en lite uppdatering av.

Idag så vaknade jag upp med ond hals och helt färdig i kroppen. Knappt någon sömn i natt så det blev en dag hemma från jobb. Familjen har vait lite smått förkylda så jag väntade bara på att det skulle komma. Men men det går över.

Jo, skolavslutning. Töserna hade sin årliga sommarkonsert på konserthuset i Helsingborg. Där samlas hela synkopen från 0-9 De spelar instrument och sjunger, den höll på i nästan 2 timmar. Lika fin och lika magiskt. Så nu har de sommarlov, MEN det blir fritids några veckor till då både jag och M jobbar. Men vi längtar så till vår semester, ska bli så skönt. Tyvärr så blir det ingen Cabo Roig i sommar. Vi hade dock prel bokat det, men sonen spelar fotbollscup både i Göteborg samt Eskilcupen, de veckor vi hade tänkt åka. Så ja det känns lite själen att vi inte åker i sommar, men Cabo Roig finns kvar 🙂

I fredags var det som sagt studenten. Sonen (bonus) tog sin student samt systersonen Noel tog även sin. Så det var multitasking deluxe, så vi kunde både se utspring på två olika skolor samt firandet hemma hos dem. Men det gick så bra så 🙂 Jag kan fortfarande minnas när jag själv tog studenten, känslan av lycka, spänningen inför framtiden sen samtidigt tomheten då man inte kommer att träffa sina kompisar igen. Men det är ju en sådan folkfest i stan, alla tar studenten samtidigt och springer ner från kärnatrapporna och går 7 varv runt Magnus Stenbocksstatyn. Det är en upplevelse att se.

Igår så åkte jag och töserna ner till stranden – Pålsjöbaden. Jag t.om doppade mig två gånger så det så 🙂 Efter så blev det knyte hemma hos oss med syster o familj. Perfekt asvlut på helgen.

Jag hoppas ni hade en fab helg 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top