Tjolahopp.. Inte skrivit på några dagar, tappat pennan lite känns det som. Just nu är det tusen saker som snurrar i huvudet och känner att jag behöver inre ro i min själ. Så där av är det lugnt inne på bloggen, har inte glömt er, utan bara lite off…

Vi var i Österlen i helgen och det var jätte mysigt, M föräldrar har ett jätte mysigt hus ute på landet och det är verkligen rogivande där. Så det var skönt med ett dygn någon annan stans.

Med vikten är det stilla, har stått still nu en vecka. Men jag tar det som kommer, jag vet att jag har lagt om hela kosten och jag är piggare och känner att jag har tappat. Men jag kan inte stressa mig igenom detta, utan tar en dag  i taget..

Idag skiner solen i Skåneland, då får man passa på att gå ut och få lite energi av solen. Jag känner att jag och kroppen verkligen behöver detta, fylla på med bränsle så man orkar sig igenom hela hösten/vintern! Men detta måste ha varit denna sämsta sommaren på hundra år! Jag drog till polisen igår och skulle fixa pass till barnen och säger bara shiiit, jag kom inte ens i väntrummet då det var packat med människor. Jag hade 60nr framför mig, så vi chansade att dra i väg o storhandla och kom tillbaka 2,5 timme senare då var det 4nr framför mig så vi prickade in det ganska så bra;) Men människor är ju desperata och åker utomlands och vill ju bara ha sol!!

Så låt solen komma och låt värmen komma!!