13 timmar och en tand…

Jag fick gå upp några gånger i morse och känna och klämma på Eden och hon sussade så gott. Gick upp ngn gång på natten och fick ge nappen. Men hör och häpna denna lilla donna sov från 20.00-9.30. 13,5 timme. Alltså det har aldrig hänt. Men hon behövde väl det, hon sken upp med sitt största leende som bara hon kan och var så nöjd så. Hade önskat att jag fick sova dom timmarna, men fröken Adele hon vaknade vid 00 och sen 0530 och ville ha mat. Tänker hela tiden att det kommer. Snart så så blir det hela nätter dom kommer att sova

Har lagt ut en hel del för försäljning av twinsens kläder och såg deras små bodys från när de var små. Men åhh vad tiden går snabbt… Var dom verkligen så små och sköra? Mannen hade köpt hem ett sköljmedel som det visade sig vara samma som jag hade när jag när de var nyfödda och fick en sån känsla i kroppen och blev faktiskt lite ledsen när jag kramade bodyn och luktade på dom. Inte ledsen ledsen men man inser ju att det går så snabbt. Man vill bara insupa varje sekund av deras liv, för detta är mina sista små. Jag har gjort mitt, jag har fått 4 fantastiska underbara friska barn

Eden har föresten en tand på G, sin allra första. Adele har jag inte sett ngn tand på än, men det kommer.. Har för mig att det är rätt tidigt? Kanske inte, man tappar så mycket och minnet sviker än när man försöker komma ihåg de andra barnens milstolpar.

Om 3 veckor ryker det röda bort, och nu börjar håret se för jäv**** ut då jag int får lov att använda några färgbomber eller ta min utväxt. Så det blir oftast bara en knyt på huvudet eller en keps. Jag hoppas  att resultatet blir så som jag vill ha det och att det blir det på en och samma gång. Så trött på att gå med en mellanfärg gjort det så många ggr förr. Men håret ska ju hålla först och främst 😉

I morgon så börjar allvaret och back to rutinerna. Det är även skönt för oss vuxna så som barnen. L längtar till sin kompisar och likaså för dottern att hänga med skolkamraterna igen. Och för min del innebär det att jag blir själv igen med twinsen (på gott och ont) skönt har det varit att ha M hemma. Får dock ha honom 1 vecka till här hemma.

Lite Söndags plock
Lite Söndags plock
Måste tipsa om dessa två marmelader.
Måste tipsa om dessa två marmelader.
Saint azur med hallon&lakrits marmeladen blir en fantastisk explosion i munnen.
Saint agur med hallon&lakrits marmeladen blir en fantastisk explosion i munnen.
Morgonnys
Morgonmys

IMG_5055

2 mat glada tjejer
2 matglada tjejer 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top