Tomatcouscous med pestofylld kycklingfilé

Idag blir det en repris av denna. Mättande och riktigt god!

4Personer

  • 4 kycklingfiléer 
  • salt och peppar 
  • 1/2 dl pesto 

Tomatcouscous

  • 4dl couscous 
  • 4 dl vatten 
  • 1 tärning kycklingbuljong 
  • 1 burk körsbärstomater 
  • 1/2 ask sockerärter 
  1. Sätt ugnen på 175°C.
  2. Skär ett längsgående snitt i varje kycklingfilé. Krydda med salt och peppar runt om kycklingen. Fyll snitten med peston. Lägg dem i en ugnssäker form. Sätt in mitt i ugnen ca 15 minuter.
  3. Couscous: Koka couscous med vatten, buljongtärning och tomater. (följ anvisningarna på paketet)
  4. Strimla sockerärterna och vänd ner i couscousen
  5. Sallad: Skala och skiva löken. Blanda den med vinäger, salt och peppar. Riv salladen i bitar och blanda med löken.

(Jag räknade ut att denna rätt blev 7 smartpoints)

 

img_0035-1

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top