Strimlad schnitzel med kålsallad

4 personer 7 sp p/p

  • 1/2 påse Kålrot,svartkålsallad
  • 10st brysselkål
  • Balsamvinäger
  • svartpeppar
  • salt
  • 4msk riven parmesan (eller pecorino)
  • 600 g skinkstek
  • paprikapulver
  • 1msk olivolja
  • 6msk philadelphia light
  • 1/2 dl matlagningsyoghurt 4%

Strimla köttet, krydda. Halvera brysselkålen, stek med köttet. När kött och brysselkål känns klara. Så tar du i philadelphian och grädden, låt puttra några minuter på svag värm. I slutet slänger du salladen och sen är det klart att servera. Toppa med osten över.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top