Livets Goda, Mat, Vin och Recept, Öppna inlägg, Viktväktarna

Risotto och bikinijakt

Sitter och letar efter bikini och det var lättare sagt än gjort. Hittar inga snygga och dom som jag hittade var slut i min storlek, hmmm.. Har ni några tips?

Snöade in mig på Ellos och såg att de hade 25% på klänningar och passade på att klicka hem en jätte söt sommarklänning från Dry Lake. Så in och passa på och shoppa klänningar till sommaren 🙂

Städade i garderoben och hittade en liten klänning med tillhörande ”hatt” som jag hade när jag var liten. Min farmor hade sytt och målat den och ” Så jag var bara tvungen att se om den passade tjejerna, och Adele fick vara mannekängen.

Vädret är amizing idag fast kallt. Så vi får klä på oss extra varmt när vi beger oss ut senare idag. Nu väntar bara in små tjejerna att de ska vakna sen är det grötdags.

Klänning från Dry Lake

Svamp & rosmarinrisotto med BBQ marinerad fläskfile
Serves 4
Write a review
Print
Ingredients
 1. 2 st Schalottenlök
 2. 2 klyftor vitlök
 3. 1 msk Olivolja
 4. 2dl Ris, okokt, avorio
 5. 1 1⁄2dl Matlagningsvin, vitt
 6. 800g fläskfilé
 7. 2 st Kycklingbuljongtärningar
 8. Olja till stekning
 9. Svampmix (jag köpte fryst)
 10. 8 dl Vatten
 11. BBQ krydda
 12. Några kvistar rosmarin
 13. 1/2 dl lParmesanost riven
Instructions
 1. Sätt ugnen på 180 grader.
 2. Koka upp vatten med buljongtärningar. Ställ buljongen åt sidan.
 3. Finhacka lök och vitlök och stek mjuk i olja i en kastrull. Tillsätt riset och låt fräsa med några minuter. Häll på vin och reducera till ungefär hälften kokat bort, rör om hela tiden.
 4. Sänk värmen på plattan och tillsätt buljongen lite i taget, börja med ca 3 dl, sedan 1 dl efterhand som riset suger upp buljongen. Rör om då och då. Tillsätt färsk rosmarin.
 5. Riset är klart när det fortfarande är en liten kärna i det, det är inte säkert att all buljong gått åt. Tillsätt då svampen och parmesan och låt den smälta. Smaka av med salt och peppar.
 6. Gnid in fläskfilen i BBQ krydda.
 7. Stek fläskfilen så den får en fin yta. Lägg den sedan i en form och sätt in i ugnen. Fläskfilen är färdig när den har uppnått till 70grader.
 8. Låt den vila innan du skär upp den.
Notes
 1. 11 sp
Linsalusen http://www.linsalusen.se/
Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

error: Bilden är skyddad!!