Familj, Livets Goda, Mat, Vin och Recept, Öppna inlägg, Tvillingflickorna, Tvillingmamma

Resfeber och garderobhäng

Denna veckas projekt blir att kasta in mig i garderoben och försöka hitta sommarkläderna. Och som vanlig så har man inget alls – vart tar kläderna vägen? Sen så har jag fått direktiv från mannen att inte överpacka igen, förstår inte riktigt vad han menar. Skulle jag packa för mycket?!

Men det är helt rätt, onödigt att ta med sig för mycket, när man kan shoppa där 😉 Det är faktiskt bara 13 dagar kvar och liiiiite resfeber har man fått, samtidigt så ska det bli så jäkla underbart. Sen är det första gången vi reser med smått. Så det ska bli en resa i sig och en upplevelse. Jag är jätte spänd på Cabo Roig, och hoppas staden erbjuder det vi är ute efter. Så ikväll efter maten så ska vi sätta oss och åter gå igenom lite smått kring alla våra stopp på vägen .

Apropå mat så gjorde M smörrebröd till kvällsmat igår, en av min mans favoriträtter. Får han bara sin snaps till så är han i hamn, haha. Dom var riktigt goda och like always så e han grym i köket! Så det ska ni få recept på. 

Idag så har hängt hela dagen hos mamma och tjejerna har verkligen varit i full gång. Det är ju inte barnsäkrat något så de har ju dragit i allt som går att dra i. Tur mamma är så lugn i sig själv och säger bara jaja till det. 

Såg  föresten att Apotek Hjärtat hade 20% på slut summan och ta 3 betala för 2 på solkrämer så då passade jag få att handla det och lite annat som är bra att ha med på resan. Så passa på och gå in och klicka hem lite.

 

Tre olika smörrebröd
Write a review
Print
Ingredients
 1. Kavring
 2. Creme Fraiche
 3. Dill
 4. Gul lök
 5. Röd lök
 6. Anjovis
 7. Ägg
 8. Rödlök
 9. Kalles Kaviar
 10. Dill
 11. Potatis
 12. Salladsblad
 13. Rostbiff (valde en från Uruguay med något kryddigare smak)
 14. Rostad lök
 15. Syltlök
 16. Remouladsås
Instructions
 1. Smörrebröd 1
 2. Skiva potatisen och lägg på kavringen. Blanda samman hackad dill, rödlök, creme fraiche och kaviar och lägg ovanpå potatisen. Dekorerar med några rödlöksringar, ägghalva samt en dillkvist
 3. Smörrebröd 2
 4. Skiva potatisen och lägg på kavringen. Blanda samman hackad dill, rödlök, creme fraiche och kaviar och lägg ovanpå potatisen. Dekorerar med några rödlöksringar, ägghalva samt en dillkvist.
 5. Smörrebröd 3
 6. Placera salladsblad och rostbiff på kavringen. Klicka på remouladen och strö över lite rostad lök samt några syltlökar
Linsalusen http://www.linsalusen.se/
Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

error: Bilden är skyddad!!