Familj, Livets Goda, Mat, Vin och Recept, NyttNyttNytt, Öppna inlägg, Tvillingflickorna

Lördag & massa nytt

Vilka dagar vi har man blir så tankad av skön energi. Kan ju säga så att tanken var nästan slut så det var ju välbehövligt att sommaren kom. Vi har precis njutit av en god frukost ute. Tjejerna stod och bankade på balkongdörren redan vid 08 och ville komma ut.

Igår så knackade det på dörren och det var DHL, de hade visst ett litet paket till mig från Next, Love Next så tack 🙂 Köpte lite kläder från H&M oxå så nu har de så de klarar sig ett litet tag. Jag såg leo väskan på H&M och blev kär så den fick följa med mig hem.

Vi fixade passen till barnen igår, och det var svettigt värre, varmt som tusan och tjejerna hade spring i benen. Och när vi kom fram så skrattade tjejen bakom luckan och sa – jaha dom är två? Men de är ju likadana, vet ni vem som är vem? Haha klart vi vet 😉
Twinsen skötte sig exemplarisk, räckte med en tagning, och de blev sååååå fina! Liam och Saga likaså. 

På kvällen så grillade vi och som säkert resten av hela svenska folket gjorde. M vart sugen på hamburgare och jag var sugen sallad. Så det blev en bra kombo. Sen avslutade vi kvällen att tända upp med ljus och spelade yatzy ute, så vi hade verkligen härlig dag/kväll tillsammans.

Nu ska jag packa väskan och om ett tag så beger vi oss ner till Falsterbo där vi ska mysa med min svägerska och hennes familj.

Önskar er en fin Lördag. Kramar

Sammes Hot Burger med basilikadressing och Sriracha sallad
Serves 4
Write a review
Print
Ingredients
  1. Kycklingfärs
  2. 2 hamburgerbröd
  3. 1st Paprika röd
  4. 2 st vitlök
  5. 1 st ägg
  6. salt & Peppar
  7. 1 msk sriracha
  8. 1 dl ruccola
  9. 1 msk finhackad inlagd jalapeño
  10. 1st rödlök
  11. Basilika
  12. 1msk färsk rosmarin
  13. 1msk färsk citrontimjan
  14. 1dl Lätt Creme fraîche
  15. 1msk tomatpesto
  16. 200 g finstrimlad rödkål
  17. 50 g grovriven morot
  18. 1 msk rapsolja
  19. 3/10 msk äppelcidervinäger
  20. salt
  21. svartpeppar
  22. 3msk Hellmans Majonäs
Instructions
  1. Basilikakräm: Strimla basilikabladen. Blanda crème fraiche med basilika och tomatpesto. Smaka av med salt och peppar. Ställ i kylen innan servering.
  2. Kycklingburgare: Lägg kycklingfärsen i en skål tillsätt ägg,rosmarin,timjan,vitlök,sriracha, salt,peppar, jalapeño. Forma till 4st burgare, lägg dem på ett fat och lägg plastfolie över och låt vila i kylen innan grillning.
  3. Sriracha sallad: Strimla rödkål och morötterna och lägg i en skål Blanda i olja med äppelcidervinäger, salt och svartpeppar,sriracha och majonäs Vänd ner i det rivna. Smaka ev av med mer vinäger, salt och peppar. Ställ in i kylen innan servering.
Linsalusen http://www.linsalusen.se/

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

error: Bilden är skyddad!!