LCHF Wrapp med BBQ kyckling

Såååå sjukt gott!

Kommer bli en repris på det inom kort igen!

Recept på brödet kommer från 56kilo

Brödet
2 dl mjölk
2 ägg
50 g riven ost
2 msk fiberhusk
1,5 dl pofiber
1 tsk bakpulver
2 krm salt
olja

Sätt ugnen på 200 g.
Värm mjölken så den blir ljummen.
Vispa ihop ägg, riven ost och mjölk.
Blanda de torra ingredienserna och vispa ner. Blanda ihop allt till en deg och låt svälla i 10 minuter.
Ta en stor klump och lägg på bakplåtspapper som du penslat med olja. Lägg plastfolie ovanpå och kavla sedan ut till en 3 mm platta. Använd en skål som är ca 22-23 diameter  eller mindre (jag hade bara en mindre skål denna gång) som utskärare. Skär runt om skålen och ta bort överflödig deg.

Ta av foliet och pensla med olja och baka av i 10 minuter. Ta ut tortillan när den börjar bli brun på kanterna.

Sen väljer ni själva vad ni vill ha i den.
Jag hade , lök, tomat, gurka, sallad, guacamole och och riven ost. Samt strimlad marinerad kycklingfilé

Vitlökssås
1dl cream fraiche
1-2 msk majonäs
3 vitlöksklyftor
salt
peppar

Smaklig Måltid

XoXo

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top
error: Bilden är skyddad!!