Kesoungskaka

Istället för vanlig ugnspannkaka så gjorde jag en variant på keso i stället.

Det är samma ingredienser som kesoplättar men i stället för att steka som så gjorde jag dom i ugnen:)

Kesoungskaka 1 person 6sp

  • 2,5 dl keso (jag använder keso super mini)
  • 1 msk fiberhusk
  • 2ägg
  • 4 st kalkonbacon
  • 1 msk sockerfri sylt

Rör ihop keso,ägg och fiberhusk. Ibland använder jag en handmixer och ibland bara rör ihop. Låt stå 2,3 minuter. Klicka smeten på bakpappe på en plåt sen in i ugnen på ca 15-20 min på 200grader (håll koll så du inte bränner till den) Stek baconen och servera med sylt på.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top