Indiskt & Snabbt

Fredag -bästa dagen på veckan 🙂

(Dricker mitt kaffe och passar på att lägga ut receptet från igår innan jag sticker till jobbet. Inte mycket till ”recept” egentligen då det inte var helt ”home-made” Gör oftast allt i grunden, men ibland är dte rätt skönt att bara slänga i och vips så var det klart. Och denna burken med Tikka Masala innehöll inte så mycket sp heller, så det är ju bra!  Men M har återberättat så här får ni det ändå 🙂

4 portionen 3sp p/p (8sp med 1st naanbröd)

  • 4st kycklingfileer
  • 2 tsk olja
  • 1 lök
  • 1 burk Tikka Masala (Köpt på Lidel 8sp på hela burken)
  • 1tsk garam masalakrydda

Strimla kycklingfilé samt lök. Stek kycklingen och krydda med masalakryddan. Släng i löken och stek den tills den blir mjuk. Tillsätt burken med Tikka Masala och låt puttra ett tag

Värm naanbröden på 220grader i ca 5 min.

3 Comments

  1. Jenny
    2018-05-20

    Hej! Hjälp mig förstå hur maten blir 4sp/portion om hela burken är 8sp och du delar det på 4. Oljan kostar 2sp men jag får ändå inte ihop det…
    Ser gott och smidigt ut!
    Kram Jenny

    Svara
    1. Linsalusen
      2018-05-20

      Så bra du såg det. Så klart det blir 3sp och 8sp med bröd:) Det blir 2,5 men du avrundar uppåt.

      Svara
      1. Jenny
        2018-05-20

        Tack! Nu är jag med ?

        Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top