Grillad Löjromspizza

6 portioner 13 sp per bit.
(väljer du en pizzakit Ica så blir det 9sp per bit)

Godaste löjromspizza som man kan ha till plock (gör dom mindre bitar,mindre sp), förrätt.

Nu använde jag ju en pizzasten (tokälskar den) pizzabotten blir sådär krispig och god 🙂

  • 1 paket smördeg
  • 1 burk löjrom ca 80g
  • Dill
  • 1 st rödlök
  • 2 dl västerbottenost 33%
  • 1,5dl gräddfil
  • Svartpeppar

Sätt igång grillen (jag har en gasolgril) låt grillen komma upp i ca 230 grader. Rulla ut smördegen på plåtskivan som du fick med dig när du köpte pizzastenen.

Lägg plåtskivan på pizzastenen och den grilla 3,4 minuter. Öppna luckan och strö över osten och låt den grillas i några minuter till. Botten ska ha en fin gyllende färg. Och den kommer vara riktigt fluffig, men smördegen sjunker ner efter en stund.. Strössla över löken och klicka ut gräddfilen och löjromen. Fördela ut dillen och strö över svartpeppar.

 

2 Comments

  1. Gunilla (Gunsan)
    2018-09-14

    Hej!
    Soppa äter jag mycket på jobblunchen👍
    Gott och lite points.
    Hur går det för dig med VV? Jag gick ju upp 3 kilo på semestern och på något sätt har det blivit svårt att bli av med just dom. Upp och ner varje vecka🤔.. men jag kämpar på😄..
    Hösten är en härlig tid med snyggaste kläderna enligt mig så då inspirerar det att inte ge upp.
    Ha en bra helg💞

    Svara
    1. Linsalusen
      2018-09-14

      Hej Gunilla 🙂 Ja det är super som du säger till lunch om man vill ligga nere med pointsen. Kommer ut en ny soppa idag som jag gjord igår, med sting i 😉 Jo jag la ju av när jagvar utomlands och sen var det trögstartad när jag väl kom hem. Men jag är igång igen 🙂 Gick upp några semesterkilon haha 😉 Ja det är bara att kämpa på och det viktiga är att man är medveten om det. Lycka till nu, och ha en fin helg. Kramar

      Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top