LCHF,  Livets Goda

Fest på dagens schema!

Sitter här nu och är nyfärgad i hår och ögonbryn och ska gå på fest. Ikväll är det helgrillad gris som ska ätas *mums* Ska svänga inom Syster Åse och svåger Daniel på en liten drink. Sen bär färden ut på landet där 40+ väntar….

Igår så åkte vi på en mini utflykt, lilleman behövdes rastas av i skogen;-) Så det blev att hälsa på djuren och äta glass:-)

Föresten, så bokade vi London här om dagen. Så vi kommer att åka med Åse och Daniel nu i slutet av Nov/Dec fyra dagar. Helt underbart. Blev förälskad i London i våras när vi åkte dit, och jag ville bara åka dit igen! Så detta blir en lite tripp, så det är skönt att ha ngt att se fram emot att få kunna åka iväg 🙂

Nä nu ska det svidas om..

Jag önskar alla läsare en fantastisk lördag, massor med kramar….

 

Ps: M gjorde en jätte god fläskfilé i vitlök, receptet här hämtat från 56kilo.

8 personer

2 stycken fläskfiléer
2 paket bacon
2 burkar cantadou vitlök med olivolja
Champinjoner (200 g ca)
Salt, peppar, en skvätt soja
Smör
5 dl creme fraiche
3 dl vispgrädde

Putsa och skiva fläskfilén, stek i smör så den får fin färg. Lägg över fläskfilén i form. Stek strimlad bacon till fin färg. Skiva champinjonerna och lägg sedan champinjonerna och baconet ovanpå fläskfilén. Koka upp cf, grädde och cantadou och smaka av med salt, peppar och soja! Skjuts in i ugnen på 225 grader i ca 20 minuter!

5 Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

error: Bilden är skyddad!!