Ädelostkocksgratäng med timjanstek

Hej Hopp!

Var egentligen sugen på att äta ngt i kväll efter träning. Men det fick bli ngt i alla fall… Lite kylskåpsrensning så Voila blev det Ädelostkocksgratäng med timjanstek.

1 st Blomkåls huvud
2dl grädde
1 msk tomatpuré
1-2 tsk röd curry pasta
salt/peppar
3msk ädelost med fikon (inns på tub)
2msk philadelphia ost
Riven ost
Marinerad kronärtskocka
Färska champinjoner

Börja med att koka upp blomkålen i saltat vatten ca 5-10 min, de ska mjukna till lite.
Lägg i kronärtskockan (i bitar) i formen, sedan häll på den skivade champinjonerna och sen lägger över blomkålen.

Blanda ihop grädde, tomatpuré, röd curry pastan, ädelosten, Philadelphian och salta och peppar. Ta sen och häll detta över blomkålen. Strö sedan lite riven ost över och in i ugnen på 200grader i ca 10-15 minuter tills det har fått en en fin färg.

Vi hade lite rumpstek kvar hemma och jag stekte det i timjan, örtkryddor, salt och peppar och vitlök

Smaklig Spiiiis!

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top